SNEL CONTACT: +31703924719 info@bobizz.nl

Klantenservice

Retourneren van uw bestelling

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

U kunt voor de retourmelding gebruik maken van het onderstaande formulier.

Indien u binnen 7 dagen retourneert kunt u een gratis verzendlabel aanmaken via de volgende link:  https://bobizz.shipping-portal.com/rp

BoBizz BV vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij BoBizz BV  aanbiedt het product zelf af te halen, mag BoBizz BV wachten met terugbetalen tot het product is ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. BoBizz BV gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Verpak het artikel goed en sluit de pakbon bij. Het artikel kan geretourneerd worden naar:

BoBizz BV

Nachtegaalplein 9

2566 JN Den Haag

Nederland

Formulier voor retourmelding

2 + 12 =