SNEL CONTACT: +31703924719 info@bobizz.nl

Klantenservice

Klachten

Ondanks het feit dat wij alles in het werk stellen om te komen tot een optimale dienstverlening is het niet uit te sluiten dat er wel eens iets mis gaat. Mocht dit onverhoopt toch het geval zijn dan vragen wij u vriendelijk meteen aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan via onderstaand klachtenformulier, per reguliere post, per email en/of telefonisch.

Onze gegevens:

BoBizz BV
Nachtegaalplein 9
2566JN Den Haag
Telefoon: +31703924719
E-mail: info@bobizz.nl

Onze medewerkers van de afdeling klachten zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klachtenformulier

11 + 9 =