SNEL CONTACT: +31703924719 info@bobizz.nl

Klantenservice

Betaalmogelijkheden

Om zeker te zijn dat alle betalingen veilig en snel gebeuren werken wij samen met de grootste en meest gerenommeerde Payment Service Provider van Nederlandse bodem: MOLLIE. Een dergelijke “PSP” is een intermediair tussen u als klant en ons als verkoper. Mollie bewaakt van en voor beide partijen de veiligheid van het betalingsverkeer. Mollie staat garant voor veilige betalingen en is PCI DSS gecertificeerd en door de Nederlandse Bank goedgekeurd als Nederlandse betaalinstelling.

Via Mollie Payments kunt u één van de onderstaande betaalmethodes hanteren:

IDEAL
Met iDEAL betaal je veilig en snel via je eigen vertrouwde bankomgeving. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie. Het gemak, het vertrouwde imago van iDEAL en de snelheid maakt deze optie erg populair.

Visa / Mastercard
Visa en Mastercard zijn wereldwijd de grootste creditcard aanbieders en daardoor een veelgebruikte betaaloptie. Net zoals bij andere creditcards kun je met Visa en MasterCard iets kopen via onze webshop en dit achteraf betalen. Het bedrag wordt niet direct van de rekening afgeschreven, maar later door de maatschappij van de kaart aan je gefactureerd.

PayPal
Wereldwijd is PayPal een populaire en veelgebruikte manier van online betalen. Via een persoonlijk (en gratis) account, kun je online aankopen direct online betalen via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo. Dit kan ook vanaf je mobiele telefoon of tablet en zonder het invullen van bank of creditcardgegevens.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact is een bank betaalmethode uit en voor België, waarmee onze klanten uit België via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. Je kunt Bancontact zien als het iDEAL van België.

Sofort Banking
Sofort banking is een populaire manier van online betalen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Grote internationale banken als: Deutsche Kreditbank AG, RBG, Deutsche Handelsbank en Migrosbank werken samen met Sofort en het wordt gecontroleerd door strenge keurmerken uit Duitsland. Ondertussen is Sofort beschikbaar in 13 landen, ook in Nederland en België. De volgende Nederlandse banken zijn aangesloten: ABN-AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank en de SNS-bank. In Belgie: Dexia Bank, Fortis, ING, KBC en AXA Bank.

Veilig betalen
Al onze pagina’s zijn beveiligd met een SSL-verbinding. Dit kun je herkennen aan het adres (de url) dat begint met https en je ziet het aan het kleine groene slotje in de adresbalk.

BTW
Alle genoemde prijzen zijn inclusief (21%) btw.